Film Update: Nabeschouwing Gouden Kalveren, Nieuw Star Wars-wezen en Joker beste film van het jaar?

Film Update: Nabeschouwing Gouden Kalveren, Nieuw Star Wars-wezen en Joker beste film van het jaar?
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Film :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Gouden Kalveren: Dirty God grote winnaar
Vrijdag werden de Gouden Kalveren uitgereikt in Utrecht. De grote winnaar was de film Dirty God van regisseur Sacha Polak. Die film werd uitgeroepen als winnaar van het Gouden Kalf voor beste film, beste regie en beste muziek. Melody Klaver won voor haar rol in Rafaël, Marcel Muster werd beste acteur voor zijn rol in het familiedrama God Only Knows.

Nieuw personage Star Wars: The Rise of Skywalker onthult
Via Lucasfilm krijgen we deze een eerste blik op het buitenaardse wezen Babu Frik. Hij wordt omschreven als een kleine droidsmith die bij de Spice Runners van Kijimi werkt. Zou Frik zorgen voor de rode ogen van C3PO kunnen zorgen? We gaan het zien in december, wanneer The Rise of Skywalker op het grote scherm te zien is.

Is Joker de beste film van 2019?
De character study van regisseur Todd Phillips rond Batman's grootste aardsvijand, The Joker, is op dit moment een grote hit in de bioscopen over de hele wereld. Veel recensenten in binnen- en buitenland vermelden dat dit best wel eens een grote Oscarkandidaat kan zijn. Ook bij Gids.tv zijn we erg enthousiast over de film, zo valt te lezen in de filmrecensie.

Kort nieuws

  • Er wordt gewerkt aan een zesde Jason Bourne film, zeggen de laatste geruchten rond tv-serie Treadstone.Deze serie zou een directe aanleiding zijn
  • Jandino Asporaat kondigde dit weekend de derde Bon Bini film aan!
  • Filmrecensies! Deze week hebben we o.a. Joker, Fuck de Liefde, After the Wedding en In The Tall Grass.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV