Prachtige docu De wereld aan je voeten van Michiel van Erp dinsdag te zien op NPO 3

Prachtige docu De wereld aan je voeten van Michiel van Erp dinsdag te zien op NPO 3
Opgroeiende Utrechtse tieners met unieke verhalen

Kijktip :

Michiel van Erp is één van de bekendste en beste documentairemakers van Nederland, maar hij heeft inmiddels ook succesvolle speelfilms als Niemand in de stad afgeleverd. De documentaire De wereld aan je voeten laat echter opnieuw het talent van Van Erp zien.

Utrecht
In 2011 begon Van Erp aan het project Tijd van je leven, waarin hij een aantal tienjarige Utrechtse kinderen portretteerde. In de stijl van Michael Apteds Up-serie keert hij acht jaar later bij ze terug om te zien hoe de kinderen hun tienerjaren hebben beleefd. Welke gebeurtenissen in hun leven maken hen tot de persoon die ze zijn geworden? De hoofdpersonen maken de balans op.

Bijzondere verhalen
Elke geportretteerde tiener heeft wel een bijzonder verhaal te vertellen. De een groeit op zonder vader, de ander werkt juist elke dag met hem. Sommigen zitten op kamers, maar hoe bevalt dat leven eigenlijk? Zit het mee of juist tegen? En hoe zit het in de liefde? Voelt de huidige relatie voor eeuwig, of denk je er nog vrij over? En dan de toekomst: hoe kijken ze vooruit op het werkende leven?

De documentaire De wereld aan je voeten is op dinsdag 8 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire De wereld aan je voeten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docu De wereld aan je voeten van Michiel van Erp dinsdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV