Vanavond op tv: een nieuw seizoen van Hunted, start Ellie in de handel en meer

Vanavond op tv: een nieuw seizoen van Hunted, start Ellie in de handel en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 oktober

Kijktip :

Een avond vol nieuwe of terugkerende tv-programma's vandaag. NPO 3 programmeert twee nieuwe programma's achter elkaar: Hunted en Ellie in de handel. Op Fox begint een nieuw seizoen van de populaire serie The Walking Dead. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Hunted

NPO 3
20:25 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Hunted, het spel waarin deelnemers uit de handen van een team met professionele opsporingsexperts moeten blijven. Zes duo's en één dapper individu zullen dit seizoen de strijd aangaan met het team, dat bestaat uit voormalige (top)rechercheurs, online speurders en medewerkers van de inlichtingendienst. Zij krijgen alle middelen die de politie tegenwoordig heeft ter beschikking.


Docu: Turn!

NPO 2
20:55 uur

Op NPO 2 zie je vanavond de schitterende documentaire Turn! Hierin krijg je een inkijkje in het meedogenloze regime waaraan topsportkinderen zich moeten onderwerpen, maar wordt ook inzicht geboden in de worstelingen en de dilemma's waar hun ouders tegenaan lopen. Want wat doe je als je kind een enorm sporttalent blijkt te hebben? Hoe ga je om met de spanningen, teleurstellingen én verwachtingen waar zowel je kind als jij mee te maken krijgen?


Nieuw: Ellie in de handel

NPO 3
21:25 uur

Voormalig politieagente Ellie Lust zet haar succesvolle tv-carrière vanavond voort met haar nieuwe programma Ellie in de handel. Hierin stelt Ellie de illegale handel in allerlei producten, die over de hele wereld plaatsvindt, aan de kaak. Ellie legt handelslijnen bloot, laat zien welke wereld hierachter schuilgaat en wat de impact van de illegale praktijken zijn. Er komt van alles voorbij: van nep-merkkleding tot zware medicatie en van digitale persoonsgegevens tot doorfokhonden.


Terug: Gold Rush

Discovery
21:30 uur

Op Discovery Channel keert het programma Gold Rush terug voor een nieuw seizoen. We volgen een aantal ambitieuze goudzoekers uit de Verenigde Staten, die tegen allerlei problemen aan lopen. Dit seizoen krijgen ze namelijk een forse beperking opgelegd voor het gebruik van de belangrijkste hulpbron in de zoektocht naar goud: water. Dit zorgt ervoor dat Rick Ness, Parker Schnabel en Tony Beets de Klondike moeten verlaten en elders op zoek moeten naar goud.


Nieuw: The Walking Dead (seizoen 10)

FOX
22:00 uur

De immens populaire zombieserie The Walking Dead levert de laatste tijd wat in aan populariteit, maar de fanbase blijft niettemin enorm. Vanavond gaat het tiende seizoen van start op Fox. In het vorige seizoen bouwden de overlevenden van de oorlog aan een nieuwe beschaving, maar ze zijn niet voorbereid op de macht waarmee ze te maken krijgen. Vooral de nasleep van Alpha's afschuwelijke machtsvertoon hakt erin.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: een nieuw seizoen van Hunted, start Ellie in de handel en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV