Maarten van Rossem is deze dinsdag te gast in Sterren op het doek

Maarten van Rossem is deze dinsdag te gast in Sterren op het doek
Norse professor openhartig over zijn leven

Kijktip :

Een bijzondere gast in een nieuwe aflevering van Sterren op het doek deze dinsdag (8 oktober): de norse professor Maarten van Rossem, die we nu vooral kennen als het vaak ietwat chagrijnige jurylid uit De slimste mens.

Amerikadeskundige
Maarten van Rossem stond tot een paar jaar geleden vooral bekend als een veelgevraagde historicus en Amerikadeskundige. Zijn kennis van de geschiedenis etaleert hij nog steeds in Hier zijn de Van Rossems, maar tegenwoordig maakt Van Rossem vooral furore als het enige jurylid in de Nederlandse versie van De slimste mens.

Tranen
Tegenover presentator Özcan Akyol is Van Rossem bijzonder openhartig over zijn jeugd, en ook vertelt hij wat hem tot tranen toe kan roeren. Ondertussen wagen drie kunstenaars zich aan een portret van Van Rossem. Een flinke kluif, want Maarten wil al een tijdje vereeuwigd worden op het schildersdoek, en hij heeft daarvoor ook een zeer specifieke stijl in gedachten.

De aflevering van Sterren op het doek met Maarten van Rossem is op dinsdag 8 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem is deze dinsdag te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen