Waar kijk je de Formule 1 GP van Abu Dhabi?

Waar kijk je de Formule 1 GP van Abu Dhabi?
Laatste race van 2017

Sport :

Zondag 26 november wordt de laatste Formule 1-race van dit seizoen gereden. De Grand Prix van Abu Dhabi is de afsluiting van een spectaculair racejaar.

De strijd om de wereldtitel ging dit jaar tussen de uiteindelijke wereldkampioen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel, die waarschijnlijk vice-wereldkampioen wordt. Daarvoor moet hij de 22 punten voorsprong op Valtteri Bottas niet kwijtraken.

Voor Max Verstappen komt er een eind aan een wisselvallig jaar met veel motorpech, maar ook met twee zeges. Vorig jaar werd de Nederlander na een 'spin' in de eerste bocht alsnog vierde.

Hoe laat is de Formule 1 GP van Abu Dhabi?

Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland doen dit weekend live verslag van de kwalificatie en race van de Grand Prix van Abu Dhabi. Op zaterdag 25 en zondag 26 november zijn zowel de kwalificatie als de race om 14:00 uur.

  • Ziggo Sport begint zaterdag om 13:30 uur met de voorbeschouwing, RTL Duitsland om 13:45 uur. De kwalificatie start om 14:00 uur.
  • Ziggo Sport en RTL Duitsland beginnen zondag om 13:00 uur met de voorbeschouwing. De race gaat om 14:00 uur van start.

Hoe kijk ik de Formule 1 GP van Abu Dhabi?

Abonnees van Ziggo kunnen via Ziggo Sport gratis kijken naar de kwalificatie en de race. Heb je geen tv-abonnement van Ziggo? Dan kun je kijken via het betaalpakket van Ziggo Sport Totaal of online de race los bestellen voor €3,99. Bij KPN kun je via het menu op de tv de race los bestellen voor €6,-.

Het Duitse verslag van de kwalificatie en de race in Abu Dhabi is live te zien via RTL Duitsland.

Bekijk de hoogtepunten van de race in Abu Dhabi vorig jaar, waar Nico Rosberg wereldkampioen werd:


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar kijk je de Formule 1 GP van Abu Dhabi? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV