Nieuw seizoen Dokters van morgen gaat dinsdag van start op NPO 1

Nieuw seizoen Dokters van morgen gaat dinsdag van start op NPO 1
Wat zijn de nieuwste innovaties in de zorg?

Kijktip :

Op dinsdag 8 oktober begint een nieuw seizoen van het medische programma Dokters van morgen, waarin Antoinette Hertsenberg weer de nieuwste innovaties in de zorgwereld onderzoekt. Elke aflevering van het seizoen kent een eigen thema.

Vasten
In de eerste aflevering duikt Hertsenberg in het begrip 'vasten', dat tegenwoordig niet meer alleen een geloofskwestie is. Het blijkt namelijk dat je door te vasten niet alleen kunt afvallen, maar ook een stuk gezonder door het leven kan gaan. Vasten kan zelfs een genezend werken voor reumapatiënten, en ook heeft het spectaculaire effecten op tumoren. Hertsenberg besluit zelf om zes weken te vasten.

Bijzondere verhalen
Ook in de andere afleveringen hoort Hertsenberg een aantal bijzondere en verhelderende verhalen over de medische wereld van nu. Zo brengt ze een bezoek aan de Deense 'Soccer Grannies', die op hoge leeftijd hun spieren nog vitaal houden. Daarnaast ervaart ze hoe muziek ingezet kan worden als medicijn en is er een aflevering gewijd aan hoofdpijn, een probleem dat veel Nederlanders kennen.

Het nieuwe seizoen van Dokters van morgen is vanaf dinsdag 8 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Dokters van morgen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Dokters van morgen gaat dinsdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV