Nieuw seizoen First Dates maandag van start op NPO3

Nieuw seizoen First Dates maandag van start op NPO3
Barman Victor en gastheer Sergio terug met ongemakkelijke dates

Kijktip :

Maandagavond start een nieuw seizoen van de Nederlandse versie van First Dates op NPO3. Gastheer Sergio verwelkomt de, vaak zenuwachtige, kandidaten op zijn geheel eigen wijze waarna barman Victor de singles vraagt naar hun verwachtingen en een drankje voor ze inschenkt.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering kunnen we onder andere genieten van een date tussen twee heren op leeftijd: Reindert en Willem. Allebei zijn ze op zoek naar een maatje om de rest van hun leven mee door te brengen. Ook ontmoeten we de romantische Luigino, die op bijzondere wijze zijn liefde voor Stacey kracht tracht bij te zetten. Ook te gast in het First Dates-restaurant zijn de vijftigers Roland en Yolanda, die tijdens het diner gezelschap hebben van de teckels van Roland, aldus BNNVARA.

Ongemakkelijke gesprekken
Het succes van First Dates, dat dit voorjaar zelfs met een eigen hotel kwam, is grotendeels te danken aan de vaak ongemakkelijke gesprekken tussen de dates. Er vallen stiltes, rare vragen worden gesteld en bijzondere eigenschappen van kandidaten, die afkomstig zijn uit het hele land, komen op tafel. Uiteindelijk wordt altijd afgesloten met de belangrijke vraag: "Willen jullie elkaar nog een keer zien?"

First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO3. Je kunt elke aflevering van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen First Dates maandag van start op NPO3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV