Nederland - Rusland live op tv (EK-kwalificatie vrouwen)

Nederland - Rusland live op tv (EK-kwalificatie vrouwen)
Interland in Eindhoven

Sport :

Op dinsdag 8 oktober speelt het Nederlands elftal tegen Rusland in de EK-kwalificatie voor het EK van 2021 voor vrouwen. Veronica zendt de interland live op tv uit. Ook is de wedstrijd te volgen met de livestream via Gids.tv

Samenvatting

Overwinning
Afgelopen vrijdag wonnen de Nederlandse vrouwen in een moeizame wedstrijd met 4-2 op bezoek bij Slovenië. Het was de derde overwinning in de EK-kwalificatiereeks.

Stand in de groep
Nederland is koploper in de kwalificatiegroep met negen punten uit drie wedstrijden. Rusland staat tweede met zes punten uit twee duels. Daarom is de thuiswedstrijd tegen Rusland dinsdag erg belangrijk voor de Oranje Leeuwinnen.

Analyse
Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk analyseren de interland van de voetbalsters tegen Rusland in het Philips Stadion in Eindhoven.

Nederland - Rusland is dinsdag 8 oktober om 20.00 uur op Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur. De doelpunten en samenvatting zijn ook te zien op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Rusland live op tv (EK-kwalificatie vrouwen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV