Irene Moors aan de slag voor Omroep MAX met spin-off Heel Holland Bakt

Irene Moors aan de slag voor Omroep MAX met spin-off Heel Holland Bakt
Ook Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te zien in programma

Nieuws :

Irene Moors krijgt deze winter een eigen programma bij Omroep MAX. Ze presenteert het nieuwe programma Doorbakken, dat wekelijks ingaat op de gebeurtenissen in Heel Holland Bakt.

"Het is fantastisch"
Omroep MAX haalt met Moors een ervaren en geliefde presentatrice binnen. Zelf is ze ook in haar nopjes met dit nieuwe avontuur: "Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan. Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!" Ervaring op het gebied van kookprogramma's heeft ze genoeg: ze was jarenlang met Carlo Boszhard te zien in Life & Cooking en Life 4 You, op RTL4. De afgelopen tijd is ze af en toe te zien als gastpresentatrice van Koffietijd en 5 uur Live. Ook is ze jurylid in Dancing with the Stars.

Janny & Robèrt
Naast Moors zullen in het programma ook Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven verschijnen. Samen met hen gaat ze in op wat er allemaal goed en fout is gegaan bij de bakkers in de aflevering van het bakprogramma met André van Duin. Het programma is daarmee de opvolger van Smaakt naar Meer, dat door de NPO geschrapt werd omdat het te weinig jonge kijkers zou trekken.

Doorbakken is vanaf woensdag 25 december wekelijks te zien op NPO1. Heel Holland Bakt start op 15 december.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Irene Moors aan de slag voor Omroep MAX met spin-off Heel Holland Bakt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen