Gouden Televizier-Ring Gala woensdag live te zien op NPO 1

Gouden Televizier-Ring Gala woensdag live te zien op NPO 1
Ook Rode Lopershow wordt live uitgezonden

Kijktip :

Morgen (woensdag 9 oktober) is het zover: dan zullen we weten welk programma zich een jaar lang het beste (of populairste?) programma van Nederland mag noemen. In een spectaculaire liveshow wordt de winnaar van de Gouden Televizier-Ring bekend gemaakt.

Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 LIVE kijken bij Gids.tv.

Rode Lopershow
Voordat het spektakel in de AFAS Live in Amsterdam begint, presenteert Britt Dekker de Rode Lopershow. Daar praat ze met kanshebbers voor de prijzen, en er wordt uiteraard gekeken naar de prachtige uitdossingen van de BN'ers. Daarvoor is lifestyle-expert Maik de Boer ingevlogen, die de galakledij aan een kritische analyse onderwerpt. Ook wordt de eerste prijs uitgereikt: de Digital Impact Award.

Gala
Als iedereen is gearriveerd kan het feest in de AFAS Live beginnen. De presentatie is dit jaar in handen van Rik van de Westelaken en Dionne Stax, die Jan Smit vervangt omdat die is genomineerd met zijn programma Beste Zangers. De avond belooft een mix te worden tussen terugblikken op het afgelopen televisiejaar, optredens en uiteraard prijsuitreikingen. Wie gaan er met de belangrijkste prijzen naar huis?

Genomineerden
De drie genomineerde programma's voor de Gouden Televizier-Ring zijn:

  • Beste Zangers (AVROTROS)
  • Chateau Meiland (SBS 6)
  • Expeditie Robinson (RTL 5)

Er worden ook Televizier-Sterren uitgereikt in een aantal andere categorieën. Lees hier wie de genomineerden voor de Televizier-Sterren zijn.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op woensdag 9 oktober vanaf 20.30 uur LIVE te zien op NPO 1. Je kunt daarna het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gouden Televizier-Ring Gala woensdag live te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen