Nieuw programma Onrecht! begint woensdag op NPO 3

Nieuw programma Onrecht! begint woensdag op NPO 3
Bram Krikke en Dennis Schouten pakken onrecht aan

Kijktip :

Bram Krikke en Dennis Schouten zijn met hun YouTube-producties mateloos populair bij de jeugd, maar kunnen ze zichzelf ook als team bewijzen op de lineaire televisie? Op woensdag 9 oktober gaat hun nieuwe programma Onrecht! van start op NPO 3.

Slachtoffers
Ook in Onrecht! lijken Krikke en Schouten zich vooral te richten op problemen van jongeren. Ze helpen bijvoorbeeld slachtoffers van een dubieuze rij-instructeur, een malafide autoverkoper of een verschrikkelijke horrorstage. De slachtoffers voelen zich behoorlijk in de steek gelaten en roepen daarom de hulp van het superduo Krikke-Schouten in.

Verborgen camera
De redders in nood horen eerst het verhaal van het slachtoffer aan en beginnen vervolgens aan hun onderzoek. Wat is er precies fout gegaan en hoe kan het onrecht worden teruggedraaid? Op geheel eigen wijze brengen Krikke en Schouten de zaak weer in beweging: met de nodige brutaliteit, een gezonde dosis humor en verborgen camera-acties gaan ze de strijd aan.

Het nieuwe programma Onrecht! is vanaf woensdag 9 oktober wekelijks om 21.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Onrecht! terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Onrecht! begint woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV