Zenuwslopende thriller Money Monster vanavond te zien op Net 5

Zenuwslopende thriller Money Monster vanavond te zien op Net 5
George Clooney en Julia Roberts worden gegijzeld

Kijktip :

Dat Jodie Foster een fenomenale actrice is blijkt wel uit haar rollen in films als Taxi Driver, The Accused, The Silence of the Lambs en Inside Man. De filmster heeft echter ook een aantal films geregisseerd, waar de spannende thriller Money Monster er één van is.

Het verhaal
We krijgeen een kijkje achter de schermen in de televisiestudio van de beroemde presentator Lee Gates (gespeeld door George Clooney) en zijn producente Patty Fenn (Julia Roberts). Gates staat dankzij zijn beleggingstips bekend als het orakel van Wall Street, maar ene Kyle Budwell (Jack O'Connell) verliest door Gates al zijn geld - en dat van zijn familie. Hij is ten einde raad en besluit Gates en zijn hele team te gijzelen - en de gijzeling wordt live op tv uitgezonden. Alleen Patty kan hem helpen, en samen proberen ze een complot te ontcijferen.

Grote sterren
Een topactrice als Foster krijgt in haar films ook vaak de beschikking over andere grote sterren, die maar wat graag met haar willen samenwerken. In Money Monster zijn dat George Clooney en Julia Roberts, maar ook hun aanwezigheid kon niet verhinderen dat de film geen groot kassucces werd: wereldwijd haalde de film nog geen honderd miljoen op. Niettemin is Money Monster een zeer degelijke thriller, die je op het puntje van je stoel houdt. Misschien geen meesterwerk, maar wel bijzonder onderhoudend.

De film Money Monster (2016) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op woensdag 9 oktober om 20.30 uur te zien op Net 5.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zenuwslopende thriller Money Monster vanavond te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV