Advocatenserie De Zuidas in de maak voor NPO 3

Advocatenserie De Zuidas in de maak voor NPO 3
Nieuw drama over Nederlands zakendistrict

Nieuws

Deze week zijn de opnames voor een nieuwe Nederlandse dramaserie van start gegaan. In De Zuidas draait het om de wereld achter de spiegeltorens. Normaal alleen toegankelijk voor insiders, maar in de serie worden financiële schandalen, handtastelijke cliënten en kantoorborrels in beeld gebracht.

De schrijvers van ZoZuidas schrijven sinds 2009 over de dingen die zij zelf meemaken. Hun ervaringen en de verhalen die zij binnen hebben gekregen via het blog vormen de basis voor de dramaserie. "De spiegeltorens van de Zuidas zijn het perfecte decor voor een dramaserie. Met heel veel plezier nemen we de kijker mee deze wereld in."

Annet Malherbe

De hoofdrollen in De Zuidas worden gespeeld door Annet Malherbe en Mark Rietman. Ook Noortje Herlaar, Robert de Hoog, Guy Clemens en nieuwkomers Jouman Fattal en Bram Suijker kruipen in de huid van een groep ambitieuze advocaten op de Amsterdamse Zuidas.

In de serie zetten de jonge rechtenstudenten alles op alles om een plek te bemachtigen en te behouden bij een van de beste advocatenkantoren op de Zuidas. Daar krijgen ze te maken met een ongekend machtsspel in de statusgevoelige wereld.

De dramaserie De Zuidas is in het voorjaar van 2018 te zien op NPO 3. Zodra er meer informatie over de uitzenddata of een trailer is, zie je dat op GiDS.tv.

Tags: amsterdam, advocaat, financien, schandaal, blog, serie, dramaserie, zuidas, opnames, annet malherbe, mark rietman, noortje herlaar, robert de hoog, guy clemens

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »