Jan Versteegh, Peter Faber en Sander Lantinga poedelnaakt voor goed doel

Jan Versteegh, Peter Faber en Sander Lantinga poedelnaakt voor goed doel
For One Night Only 14 november te zien bij Net5

Nieuws :

De namen van de mannen die naakt te zien zijn in het programma For One Night Only zijn bekend. Vandaag werd onthuld dat presentator Jan Versteegh, acteur Peter Faber en 538-dj Sander Lantinga helemaal uit de kleren gaan voor het goede doel.

Uit de kleren om aandacht te vragen
Eerder lieten andere bekende Nederlandse mannen al weten poedelnaakt te poseren voor het eenmalige programma van Net 5. Ook Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas en Jasper Demollin gaan deze uitdaging aan. Ze doen dit om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker, wat een van de meest voorkomende kankersoorten bij mannen is.

Heren dansen naakt The Full Monty
De heren gaan een danceact opvoeren, een spectaculaire dans uit The Full Monty op het nummer Leave Your Hat On van Joe Cocker. Hierbij gaan ze helemaal uit de kleren. Choreograaf Kenzo Alvares helpt de mannen hierbij met de choreografie. De lefgozers willen met de act het taboe rond dit onderwerp doorbreken en ervoor zorgen dat de ziekte meer bespreekbaar wordt. Ook willen ze vrouwen stimuleren om hierover te praten met hun partner. Voor deze actie is de hashtag #checkzijnzaakje in het leven geroepen.

For One Night Only is 14 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Versteegh, Peter Faber en Sander Lantinga poedelnaakt voor goed doel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV