Chantals Pyjama Party viert donderdag feest bij Barrie Stevens en Marlijn Weerdenburg

Chantals Pyjama Party viert donderdag feest bij Barrie Stevens en Marlijn Weerdenburg
Chantal Janzen organiseert weer twee doldwaze pyjama party's

Kijktip :

Ook deze donderdag (10 oktober) gaat Chantal Janzen weer langs bij twee bekende Nederlanders, die ze verrast met een uitbundig pyjamafeestje. Deze week zijn dat presentatrice Marlijn Weerdenburg en danser en choreograaf Barrie Stevens.

Ontspannende verrassing
Marlijn Weerdenburg brak in 2013 door met haar rol in de serie Danni Lowinski en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend gezicht op televisie, onder meer door haar deelname aan Wie is de Mol? en presentatie van Aan 't zand. Ze wordt bij haar pyjamafeest herenigd met dierbare oude vrienden, en Chantal heeft ook nog een ontspannende verrassing voor Marlijn in petto.

Soundmixshow
Barrie Stevens komt oorspronkelijk uit Engeland, maar hij werd vooral in Nederland een grote ster door te verschijnen in programma's als Ja zuster, nee zuster, Ti-Ta Tovenaar en de Soundmixshow. Momenteel maakt hij furore in Dancing with the Stars. Zijn pyjamafeest belooft een onverwacht weerzien met oude collega's uit zijn tijd bij de Soundmixshow.

Chantals Pyjama Party is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Chantals Pyjama Party terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantals Pyjama Party viert donderdag feest bij Barrie Stevens en Marlijn Weerdenburg of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV