Vanavond op tv: uitreiking Gouden Televizier-Ring, nieuw programma Onrecht! en meer

Vanavond op tv: uitreiking Gouden Televizier-Ring, nieuw programma Onrecht! en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 oktober

Kijktip :

De spanning in tv-land stijgt, want vanavond worden de Gouden Televizier-Ring én de Televizier-Sterren uitgereikt. Het feest is natuurlijk live te zien op televisie, maar er zijn meer interessante programma's. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Rode Lopershow Gouden Televizier-Ring Gala

NPO 1
20:35 uur

De voorpret van de Gouden Televizier-Ring begint om 20:30 uur, als de Rode Lopershow live te zien is op NPO 1. Britt Dekker neemt de presentatie voor haar rekening en ze zal zich vergapen aan de fraaie uitdossingen die alle bekende Nederlanders uit de kast hebben getrokken. Daarvoor is ook lifestyle-expert Maik de Boer ingeschakeld, die de galajurken en -pakken aan een stevige analyse zal onderwerpen. De eerste prijs wordt ook al uitgereikt: de Digital Impact Award.


Nieuw: Onrecht!

NPO 3
21:05 uur

Vlak voordat het Gouden Televizier-Ring Gala echt van start gaat, begint het nieuwe programma Onrecht! op NPO 3. Hierin reizen Bram Krikke en Dennis Schouten door het land om slachtoffers van onrecht bij te staan. Dat kan van alles zijn, van een dubieuze rij-instructeur tot een ware horrorstage. Met behoorlijk wat humor, een flinke dosis brutaliteit en een aantal gewaagde verborgen camera-acties gaat het duo de strijd met onrecht aan.


Live: Gouden Televizier-Ring Gala 2019

NPO 1
21:10 uur

Om tien over negen is het zover: dan gaat het Gouden Televizier-Ring Gala echt beginnen. Drie programma's maken kans op de hoofdprijs: Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Naast deze prijzen worden ook vele Televizier-Sterren uitgereikt; alle genomineerden vind je hier. De presentatie van het gala is in handen van Rik van de Westelaken en Dionne Stax. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala 2019 LIVE kijken bij Gids.tv.


Nieuw: De slapelozen

Canvas
21:20 uur

Op de Vlaamse zender Canvas begint vanavond de vierdelige documentaireserie De slapelozen. Hierin onderzoekt presentatrice Annick Ruyts waarom zo veel Vlamingen - ongeveer 70 procent - net als haar slaapproblemen heeft. Hiervoor gaat ze langs bij bekende Vlamingen en kenners. Tv-maker Wim Lybaert vertelt bijvoorbeeld dat hij al jaren slaappillen neemt, en slaapexpert Inge Declercq vertelt over slaapaandoeningen en slaaplaboratoria.


Terug: Trippers

NPO 3
21:55 uur

Op NPO 3 keert vanavond het programma Trippers terug voor een nieuw seizoen. Hierin reizen vier presentatoren de wereld over, op zoek naar bijzondere verhalen. Deze verhalen worden vanuit verschillende perspectieven verteld. In de eerste aflevering gaan Tim Hofman en Eva Cleven naar de Verenigde Staten, een land van enorme tegenstellingen. Ze zien hoe 'white supremacy' en 'black power' recht tegenover elkaar staan.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: uitreiking Gouden Televizier-Ring, nieuw programma Onrecht! en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV