Laatste aflevering Mannen in het wild donderdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering Mannen in het wild donderdag te zien op NPO 1
Het einde van een bijzondere reis

Kijktip :

Op donderdag 10 oktober is de laatste aflevering van Mannen in het wild te zien op NPO 1. Presentator Bert van Leeuwen nam zes mannen met een midlifecrisis mee naar de Italiaanse bergen, waar ze aan een reis begonnen die hun leven moest veranderen.

Verandering
De zes mannen die met Bert op reis gaan, hebben een paar dingen met elkaar gemeen: ze zitten middenin een midlifecrisis, en ze wilden allemaal dat er iets zou veranderen. Tijdens de opnames van Mannen in het wild gingen ze terug naar de basis, en trokken ze zonder telefoon, stromend water en andere luxe de bergen in. Wat heeft dat ze opgeleverd?

Emotionele gesprekken
Er werden vele emotionele gesprekken gevoerd over de problemen waar de mannen in hun dagelijkse leven tegenaan lopen. Ze werkten aan persoonlijke doelen om zichzelf beter te leren kennen. Bergen werden bedwongen en grenzen verlegd, maar er zijn nog wel een aantal vragen te beantwoorden. Gaat het roer nu daadwerkelijk om? En voor wie?

De laatste aflevering van Mannen in het wild is op donderdag 10 oktober om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Mannen in het wild terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Mannen in het wild donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV