Pauls Nummer 1 Show met Paul de Leeuw is nieuwe grote zaterdagavondshow op RTL 4

Pauls Nummer 1 Show met Paul de Leeuw is nieuwe grote zaterdagavondshow op RTL 4
Presentator hoopt weer op enorme tv-hit

Nieuws :

De tijden dat Paul de Leeuw de zaterdagavond domineerde met programma's als De schreeuw van De Leeuw en Mooi! Weer De Leeuw liggen inmiddels ver achter ons. De presentator hoopt met Pauls Nummer 1 Show die positie weer terug te veroveren.

Spelshow
Pauls Nummer 1 Show belooft een uitdagende spelshow te worden, waarin elke week gasten in alle soorten en maten in de studio langs komen. Alles wat er gebeurt heeft met "nummer 1" te maken: de gasten zijn de nummer 1 in iets, hebben iets voor de eerste keer gedaan of willen juist iets voor de allereerste keer in hun leven gaan doen. Dat levert allerlei bijzondere verhalen open, waardoor we de gasten beter leren kennen.

Prijs
De onderwerpen kunnen van alles zijn: van de eerste spreekbeurt van je kind tot de eigenaar van het grootste konijn van Nederland. Drie gasten spelen elke uitzending bovendien een hilarische quiz onder leiding van Paul. De beste speler is de nummer 1 van de avond en speelt in de finale voor een mooie prijs voor iemand uit de zaal - die tijdens de aflevering ook ergens de beste in is gebleken. Een vrolijke chaos dus, deze spelshow gevuld met humor en muziek.

Pauls Nummer 1 Show is vanaf zaterdag 2 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Pauls Nummer 1 Show terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pauls Nummer 1 Show met Paul de Leeuw is nieuwe grote zaterdagavondshow op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV