Narcostaat is heftige docuserie van Danny Ghosen over Nederlandse drugscriminaliteit

Narcostaat is heftige docuserie van Danny Ghosen over Nederlandse drugscriminaliteit
In gesprek met de boven- en de onderwereld

Nieuws :

Politici en bewoners reageerden onlangs geschokt toen bleek dat Amsterdam een speeltuin voor drugscriminelen is door problemen bij de politie. Ook in andere delen van het land tiert de drugscriminaliteit welig. In de docuserie Narcostaat duikt Danny Ghosen in deze angstaanjagende wereld.

Corruptie en doden
De Nederlandse drugsindustrie is een grote speler op de internationale markt, waar tientallen miljarden in omgaan. Het leidt ook tot vele doden, het dumpen van gevaarlijk drugsafval in woonwijken, omkoping van ambtenaren en gevaren voor de volksgezondheid vanwege de vele drugsgebruikers in ons land. Danny gaat in gesprek met zowel de boven- als de onderwereld die met de drugscriminaliteit te maken hebben.

Harde strijd
Zo praat hij met politieagenten die de drugscriminaliteit bestrijden en experts die zich al jaren verdiepen in de misdaadwereld, maar ook met anonieme criminelen die hun verhaal voor de camera's doen. Door de enorme winsten die worden behaald in de drugswereld is er een keiharde strijd ontstaan tussen rivaliserende bendes, die maar wat graag gebruik maken van de goede infrastructuur in Nederland en de lage straffen die ze hier riskeren.

De nieuwe vierdelige documentaireserie Narcostaat is vanaf maandag 18 november vier maandagen om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Narcostaat terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Narcostaat is heftige docuserie van Danny Ghosen over Nederlandse drugscriminaliteit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier