Chateau Meiland wint de Gouden Televizier-Ring 2019

Chateau Meiland wint de Gouden Televizier-Ring 2019
Gedoodverfde favoriet neemt prijs mee naar huis

Nieuws :

Het was een spannende strijd, maar de winnaar van de Gouden Televizier-Ring is bekend. Het is uiteindelijk toch de gedoodverfde favoriet Chateau Meiland dat de prijs mee naar huis neemt, en daarmee de 'oude rotten' Beste Zangers en Expeditie Robinson verslaat.

55%
De prijs werd uitgereikt door NOS Studio Sport-presentatoren Dione de Graaff en Herman van der Zandt, die na een korte inleiding snel overgingen op het uitreiken van de prijs. Chateau Meiland was al lang de favoriet, en won met maar liefst 55 procent van de stemmen. Het programma is nieuw op de Nederlandse tv en is in korte tijd uitgegroeid tot een enorme kijkcijferhit.

Uit het slijk
Martien Meiland, dé grote ster van het programma, komt met een hilarische speech nadat hij de ring in ontvangst heeft genomen. Op ludieke wijze deelt hij een sneer uit naar alle zenders die het programma niet wilden hebben, van de NPO tot RTL, en hij voegt eraan toe dat hij Chateau Meiland eigenhandig het kwakkelende SBS 6 uit het slijk heeft getrokken.

Bekijk hier de lijst met alle winnaars van de Televizier-Sterren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland wint de Gouden Televizier-Ring 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen