Videoland maakt nieuwe kerstserie Kerst Bij Koosje

Videoland maakt nieuwe kerstserie Kerst Bij Koosje
Serie met Katja Schuurman en Eva van de Wijdeven vanaf 8 november te zien

Nieuws :

De kerstsferen komen al langzaamaan op gang bij Videoland, want de streamingdienst kondigt vandaag een nieuwe serie aan: Kerst Bij Koosje. De opnames zijn net afgerond.

Ook Benja Bruijning en Peter Blok doen mee
In Kerst Bij Koosje zijn verschillende bekende acteurs en actrices te zien, zoals Katja Schuurman, Eva van de Wijdeven, Benja Bruijning, Carly Wijs, Tim Haars en Peter Blok. Het verhaal draait om alles wat er in en rond een familiehotel gebeurt.

Kerst vieren in familiehotel
Koosje Verhoef heeft een schattig klein familiehotel opgezet. En sinds haar overlijden heeft haar dochter Merel (Van de Wijdeven) alles overgenomen. Elk jaar organiseert ze samen met haar vader en broers een kerstdiner, om Koosjes traditie voort te zetten. Dan komt onverwacht haar zus (Schuurman) met haar dochter langs, en lopen meerdere personen Merel voor de voeten. En er komt in deze feelgood-serie over liefde en familie ook nog een hele bijzondere kerstman langs.

Kerst Bij Koosje is vanaf vrijdag 8 november te zien bij Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Videoland maakt nieuwe kerstserie Kerst Bij Koosje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV