Nieuw seizoen NCIS: Los Angeles begint vrijdag op Net 5

Nieuw seizoen NCIS: Los Angeles begint vrijdag op Net 5
Elfde seizoen gaat van start

Kijktip :

De Amerikaanse politieserie NCIS is, in al zijn gedaantes, een begrip - ook in de Nederlandse tv-wereld. De originele serie begon in 2003 en telt inmiddels bijna 400 afleveringen, maar ook spin-off NCIS: Los Angeles is al sinds 2009 op de buis.

Misdaad bestrijden
Ook in het elfde seizoen, dat op vrijdag 11 oktober van start gaat op Net 5, zien we weer hoe de speciale politie-eenheid NCIS LA Special Projects Team zijn best doet om de misdaad in de metropool te bestrijden. Daarbij maken ze gebruik van de meest geavanceerde technologische snufjes en gaan ze undercover te werk: ze nemen valse identiteiten aan en zetten zich met hart en ziel in tegen de misdaad.

Spionnen
Elke vrijdag is er om 20.30 uur een nieuwe aflevering te zien. In de eerste aflevering van het elfde seizoen is te zien hoe agenten Callen (gespeeld door Chris O'Donnell) en Sam (LL Cool J) samen werken met kapitein Harmon Rabb jr. (David James Elliott) van de Amerikaanse marine. Ze proberen een aantal spionnen aan boord van het marineschip de USS Allegiance in te rekenen.

Het nieuwe seizoen van NCIS: Los Angeles is vanaf vrijdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen NCIS: Los Angeles begint vrijdag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen