Derde seizoen van misdaadserie Wallander vanaf vrijdag te zien op België Eén

Derde seizoen van misdaadserie Wallander vanaf vrijdag te zien op België Eén
Gebaseerd op de boeken van Henning Mankell

Kijktip :

De boeken van de Zweedse schrijver Henning Mankell over de politie-inspecteur Kurt Wallander waren een groot succes en werden vertaald naar een Scandinavische tv-serie. De Britten waren ook geïnteresseerd en maakten hun eigen, Engelstalige versie.

Skelet
Aan het begin van het derde seizoen, dat voor het eerst in 2012 werd uitgezonden, verhuist Wallander met zijn vrouw Vanja naar een nieuwe woning. Daar graaft zijn hond al snel het skelet van een 20-jarige vrouw op, die al zeker tien jaar dood is. Binnen de kortste keren staat de tuin tjokvol politie, wat de familie Wallander niet onberoerd laat. Wallander heeft zelf overigens ook zo zijn vermoedens: hij verdenkt de vorige bewoner, een man met een reputatie als vrouwenmishandelaar.

Verdwenen dochter
Wallander meent zelfs te weten van wie het skelet is: de verdwenen dochter van die beruchte vorige bewoner. Zelf is de politie-inspecteur ook belast met zijn eigen onderzoek, want er zijn lichaamsdelen van een vrouw aangespoeld op het strand. De vrouw is waarschijnlijk van de ferry naar Polen gevallen - of geduwd... De hoofdrol in dit nieuwe seizoen wordt wederom gespeeld door de fantastische acteur Kenneth Branagh, die wederom een prachtige prestatie neerzet.

Het derde seizoen van de misdaadserie Wallander is vanaf vrijdag 11 oktober drie vrijdagen om 20.35 uur te zien op België Eén.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen van misdaadserie Wallander vanaf vrijdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen