Dit zijn de gasten in Rooijakkers over de vloer

Dit zijn de gasten in Rooijakkers over de vloer
Art Rooijakkers presenteert opvolger Van der Vorst ziet sterren

Nieuws :

Nu Peter van der Vorst de grote directeur van RTL is, heeft hij zijn programma Van der Vorst ziet sterren overgedragen aan Art Rooijakkers. Het programma zal onder de nieuwe naam Rooijakkers over de vloer doorgaan, maar de strekking blijft hetzelfde.

Gasten
Ook Rooijakkers gaat namelijk op bezoek bij tal van nationale en (soms) internationale gasten. De eerste mensen die een bezoekje van hem krijgen zijn inmiddels bekend:

  • Sergio Herman
  • Rob Jetten
  • Ronald Koeman
  • Krezip
  • Frank Lammers en zijn vrouw, Eva Posthuma de Boer
  • Martine Sandifort

Persoonlijke gesprekken
Rooijakkers bezoekt de bekende Nederlanders op hun werk en thuis, en voert openhartige en persoonlijke gesprekken met ze. Dat levert soms verrassende momenten op: "Wie me een poosje geleden had verteld dat ik deze herfst in de sauna zou belanden met Martine Sandifort, in het ouderlijk huis van Rob Jetten, in de gevangenis met Frank Lammers en met het kleinkind van Ronald Koeman in mijn handen, had ik niet geloofd," aldus Rooijakkers.

Het nieuwe programma Rooijakkers over de vloer is vanaf woensdag 23 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de gasten in Rooijakkers over de vloer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV