Tweede seizoen van thrillerserie Below the Surface begint vrijdag op NPO 3

Tweede seizoen van thrillerserie Below the Surface begint vrijdag op NPO 3
Hoofdpersoon Philip Nørgaard belandt opnieuw in een crisis

Kijktip :

Vanaf zaterdag 12 oktober is het tweede seizoen van de Deense thrillerserie Below the Surface te zien op NPO 3. Hoofdpersoon Philip Nørgaard (gespeeld door Johannes Lassen) wil het na het roerige eerste seizoen wat rustiger aan doen, maar komt bedrogen uit.

Gijzeling
Na de heftige gijzeling van een metro in het eerste seizoen, zet de getraumatiseerde Philip zijn werk voor de antiterreureenheid even op een laag pitje. Hij houdt zich bezig met een uit Syrië teruggekeerde militaire, June, die daar tegen IS streed. Zij speelt belangrijke informatie aan Philip door, waardoor hij op onderzoek uit gaat. Al snel blijken de inwoners van Denemarken in groot gevaar te zijn.

Terroristen
Door haar strijd tegen Islamitische Staat zette de terroristische groepering een premie op het hoofd van June, die plotseling onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt. Philip wil alles op alles zetten om haar terug te vinden, en neemt daarvoor de veerboot naar Zweden. Er bevinden zich echter ook terorristen op de boot, die alle passagiers gijzelen. En zo belandt Philip opnieuw in een crisis, die dit keer internationale gevolgen heeft.

Het tweede seizoen van de Deense thrillerserie Below the Surface is vanaf zaterdag 12 oktober wekelijks met een dubbele aflevering om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de afleveringen van Below the Surface terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen van thrillerserie Below the Surface begint vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV