In laatste aflevering Beste Zangers worden duetten met elkaar gezongen

In laatste aflevering Beste Zangers worden duetten met elkaar gezongen
Succesvol seizoen komt ten einde

Kijktip :

In de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers, die op zaterdag 12 oktober wordt uitgezonden, zingen de zangers duetten met elkaar. Dat belooft een feestelijke en memorabele afsluiting te worden, want er staan enkele bijzondere duetten op het programma.

Televizier-Ring
We kunnen echter niet voorbijgaan aan het feit dat Beste Zangers afgelopen woensdag (9 oktober) de Gouden Televizier-Ring niet wist te bemachtigen. Het vorige seizoen, met onder anderen Tino Martin en Davina Michelle, was genomineerd, maar moest de winst aan Chateau Meiland laten. Wellicht wordt het huidige seizoen volgend jaar ook genomineerd, want er zitten enkele openbaringen bij.

Floor Jansen
De grootste openbaring is misschien wel Floor Jansen, de zangeres van de Finse symfonische metalband Nightwish. Ze profileerde zich als misschien wel de beste zangeres die ons land kent, en ze sluit af met een bijzonder duet. Jansen zal namelijk 'Phantom of the Opera' zingen met die andere sensatie van dit seizoen, Henk Poort. Verder zullen onder meer Samantha Steenwijk en Rolf Sanchez samen het podium beklimmen.

De laatste aflevering van Beste Zangers is op zaterdag 12 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op In laatste aflevering Beste Zangers worden duetten met elkaar gezongen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV