Zesde seizoen NCIS: New Orleans zaterdag van start op Net 5

Zesde seizoen NCIS: New Orleans zaterdag van start op Net 5
Misdaadbestrijding in New Orleans

Kijktip :

De Amerikaanse misdaadserie NCIS heeft meerdere spin-offs gekregen. Eén daarvan is NCIS: New Orleans, dat alweer aan het zesde seizoen toe is. Het nieuwe seizoen is vanaf zaterdag 12 oktober elke week te zien op Net 5.

Mardi Gras en misdaden
De in het zuiden van de VS gelegen stad New Orleans staat bekend om de potpourri van culturen, die heeft geleid tot schitterende muziek (Fats Domino komt er vandaan), een unieke culinaire keuken en natuurlijk het Mardi Gras-festival. De stad wordt echter ook geteisterd door (fictieve) misdaden in NCIS: New Orleans, die 'special agent' Dwayne Pride samen met zijn team onderzoekt.

Marine
Er komt namelijk van alles voorbij: drugsdeals, moorden, verkrachtingen en diverse andere misdaden, die allemaal verband houden met de marine van New Orleans. Aan het begin van het nieuwe seizoen moet agent Pride zijn vakantie halsoverkop afbreken omdat zijn collega Hannah wordt geschorst. Zij heeft het protocol tijdens een gezamenlijk onderzoek met de FBI verbroken.

Het zesde seizoen van NCIS: New Orleans is vanaf zaterdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zesde seizoen NCIS: New Orleans zaterdag van start op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV