Zaterdag begint nieuw seizoen van dramaserie Dr. Bull op Net 5

Zaterdag begint nieuw seizoen van dramaserie Dr. Bull op Net 5
Psycholoog moet aan de bak bij rechtszaken

Kijktip :

Vanaf zaterdag 12 oktober is het nieuw, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull (of Bull) te zien op Net 5. In de serie volgen we Dr. Jason Bull, die de leiding heeft over een bedrijf dat bij rechtszaken kan worden opgeroepen voor psychologische analyses.

Jury
Dr. Jason Bull (gespeeld door Michael Weatherly) is psycholoog en de baas van de Trial Analysis Corporation (TAC). Hij wordt regelmatig als deskundige opgevoerd in rechtszaken, maar hij gebruikt zijn vakkennis, intuïtie en data ook achter de schermen. Zo helpt hij zijn cliënten bij het vinden van de juiste juryleden, maar weet hij ook precies op welke manier je de geselecteerde jury moet overtuigen.

Charmes
Met zijn charmes komt Dr. Bull erachter hoe de juryleden, advocaten en getuigen in elkaar zitten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen worden Dr. Bull en zijn team geconfronteerd met een moeilijke zaak in de rechtbank, terwijl ze een verdediging opzetten voor een jonge barman die terecht staat voor onvrijwillige doodslag.

Het vierde seizoen van Dr. Bull is vanaf zaterdag 12 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op Net 5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag begint nieuw seizoen van dramaserie Dr. Bull op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV