Hilarische comedy Yes Man vanavond te zien op België Eén

Hilarische comedy Yes Man vanavond te zien op België Eén
Voor de liefhebbers van Jim Carrey

Kijktip :

In de jaren negentig was Jim Carrey één van de populairste acteurs ter wereld, iets dat in latere jaren langzaam minder werd. Soms schitterde hij echter nog in een prima comedy, waar Yes Man een voorbeeld van is. Je ziet 'm vanavond op België Eén.

Het verhaal
Carrey speelt Carl Allen, een saaie bankbediende. Na zijn gestrande huwelijk probeert hij elke nieuwe ervaring of uitdaging uit de weg te gaan: hij gaat eigenlijk nooit uit, beantwoordt nooit oproepen van onbekende bellers en zit al vijf jaar vastgeroest in een onbevredigende baan. Een oude vriend neemt hem op een dag echter mee naar een motivatiebijeenkomst, waar Carl de opdracht krijgt om een jaar lang elke vraag met 'Ja!' te beantwoorden, met alle positieve én negatieve gevolgen van dien.

Gekke bekken
Zoals gezegd groeide Carrey in de jaren negentig uit tot een enorme Hollywoodster, met rollen in comedy's als Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, Dumb and Dumber en Liar Liar, waarin hij constant zijn kenmerkende gekke bekken trok. Daarna vestigde hij zich als serieus acteur met films als The Truman Show, Man on the Moon en Eternal Sunshine of the Spotless Mind, maar in Yes Man kunnen we gelukkig weer een keer onbekommerd genieten van Carreys komische talent.

De film Yes Man (2008) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op zaterdag 12 oktober om 21.15 uur te zien op België Eén.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische comedy Yes Man vanavond te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV