Nieuw programma Het mooiste liedje gaat zondag van start op SBS 6

Nieuw programma Het mooiste liedje gaat zondag van start op SBS 6
Wat is het mooiste liedje van Nederland?

Kijktip :

Het eind van het jaar komt weer in zicht, en dat betekent dat ook de aller tijden-lijsten op de radio er weer aankomen, met de Top 2000 van Radio 2 als bekendste voorbeeld. Maar wat is eigenlijk het mooiste liedje van Nederlandse bodem? Het mooiste liedje zoekt het uit.

Top 50
Afgelopen zomer mochten muziekliefhebbers uit heel Nederland hun favoriete Nederlandse liedje insturen, gekoppeld aan een mooi, emotioneel of grappig verhaal. Uit al deze inzendingen is een top vijftig ontstaan, en die top vijftig wordt de komende weken ten gehore gebracht door een keur aan bekende Nederlandse artiesten. Lees hier welke artiesten zullen optreden in Het mooiste liedje.

Vakjury
Elke week worden er tien liedjes gezongen, waarbij de zangers en zangeressen ook nummers van andere artiesten voor hun rekening nemen. Gerard Ekdom vertelt de mooiste verhalen achter de liedjes, en een vakjury kiest elke week twee nummers die doorstromen naar de finale. In de laatste aflevering mag het Nederlandse publiek hun stem uitbrengen: wat is het mooiste liedje van Nederland?

Het nieuwe programma Het mooiste liedje is vanaf zondag 13 oktober wekelijks om 21.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Het mooiste liedje terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Het mooiste liedje gaat zondag van start op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV