Nieuw seizoen Zondag met Lubach begint deze zondag op NPO 3

Nieuw seizoen Zondag met Lubach begint deze zondag op NPO 3
Arjen Lubach neemt het nieuws door

Kijktip :

Het duurde even, maar het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach gaat op zondag 13 oktober eindelijk van start op NPO 3. Hierin neemt presentator Arjen Lubach op bijna Amerikaanse manier het nieuws op satirische wijze met je door.

Televizier-Ring
Deze week was Lubach weer genomineerd voor de Televizier-Ster Presentator, maar Zondag met Lubach viel al eens in de prijzen: in 2017 won het de hoofdprijs, de Gouden Televizier-Ring. Ook de kijkcijfers gingen de laatste jaren door het dak, met rond de miljoen kijkers voor het afgelopen seizoen, dat in het najaar van 2018 te zien was.

Actualiteiten
De komende tien zondagen remixt Arjen Lubach de voorbije week. Hij laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit het Bellevue Theater in Amsterdam bestookt hij de kijker en het aanwezige publiek met platte inhoud en diepgravende grappen. Volgens de makers dit seizoen nóg actueler, nóg satirischer en nóg vaker het woord 'nog'.

Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf zondag 13 oktober wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Zondag met Lubach begint deze zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV