Zondag begint NCIS aan het zeventiende seizoen

Zondag begint NCIS aan het zeventiende seizoen
Derde NCIS-première van het weekend

Kijktip :

Na de premières van nieuwe seizoen van de spin-offs van NCIS (NCIS: Los Angeles en NCIS: New Orleans) is het zondag de beurt aan de serie zelf om aan een nieuw seizoen beginnen. Vanaf zondag 13 oktober is alweer het zeventiende seizoen van de populaire misdaadserie te zien op Net 5.

Marine
Sinds het eerste seizoen, dat werd uitgezonden in 2003, is NCIS uitgegroeid tot de beste bekeken misdaadserie van de wereld. Centraal staag agent Leroy Gibbs (gespeeld door Mark Harmon), die samen met zijn team misdaden onderzoekt die gerelateerd zijn aan de Amerikaanse marine. Alles wordt onderzocht: van diefstal en moord tot spionage en terrorisme.

Waarschuwing
Aan het begin van het zeventiende seizoen krijgt Gibbs een cryptische waarschuwing van Ziva (Cote de Pablo). Ziva zat jarenlang ondergedoken, en de waarschuwing die ze aan Gibbs doorspeelt leidt bij hem tot vragen: waarom bleef ze jarenlang ondergronds, terwijl haar familie en vrienden allemaal dachten dat ze overleden was?

Het zeventiende seizoen van NCIS is vanaf zondag 13 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op Net 5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag begint NCIS aan het zeventiende seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV