Exclusief interview met prins Constantijn zondag te zien op RTL 4

Exclusief interview met prins Constantijn zondag te zien op RTL 4
RTL Nieuws special Constantijn, meer dan een prins

Kijktip :

Prins Constantijn, het broertje van koning Willem-Alexander, is op zondag 13 oktober met een exclusief interview te zien op RTL 4. Het openhartige interview zal vanaf dan ook beschikbaar zijn op Videoland.

Vijftigste verjaardag
Op vrijdag 11 oktober vierde prins Constantijn zijn vijftigste verjaardag, een mooie gelegenheid om deze grote onbekende van het Koninklijk Huis wat beter te leren kennen. De prins stemde toe met een exclusief interview, en liet de camera's hem ook volgen in zijn dagelijks leven. Constantijn is openhartig over zijn leven. Hoe vond hij het bijvoorbeeld om er achter te komen dat hij de zoon van de koningin is? "Het was echt een bom die insloeg. Ik dacht: mijn leven is over."

Nooit vertoonde beelden
Constantijn geeft echter een inkijkje in zijn volledige leven. Hij praat over zijn broers Willem-Alexander en Friso, zijn werk, wat hem opvalt in de Nederlandse maatschappij en hoe hij zijn kinderen opvoedt. We zien Constantijn in zijn eigen keuken, op het sportveld en in de supermarkt. Daarnaast zijn er nooit eerder vertoonde beelden uit de kindertijd van de prins langskomen, die uit het privéarchief van het Koninklijk Huis afkomstig zijn.

De RTL Nieuws-special Constantijn, meer dan een prins is op zondag 13 oktober om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de documentaire Constantijn, meer dan een prins terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Exclusief interview met prins Constantijn zondag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV