Actietopper Mission: Impossible - Ghost Protocol woensdag te zien op Veronica

Actietopper Mission: Impossible - Ghost Protocol woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

De Mission: Impossible-filmreeks begon in 1996 en kende een ietwat moeizame start (in ieder geval qua kwaliteit; de opbrengsten waren altijd al een succes), maar de laatste jaren werden er een paar fenomenale nieuwe hoofdstukken aan toegevoegd, zoals Mission: Impossible - Ghost Protocol. De film is woensdag te zien op Veronica en je kunt Mission: Impossible - Ghost Protocol streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Tom Cruise kruipt opnieuw in de rol van geheim agent Ethan Hunt. Dit keer moeten hij en zijn teamleden zich verantwoorden voor een fatale explosie in het Kremlin, waar ze middenin een geheime missie zaten. Hunt weet dat hij en zijn team onschuldig zijn en wil dat koste wat kost bewijzen, maar hij wordt op de hielen gezeten door de Amerikaanse en de Russische autoriteiten. Alsof dat nog niet genoeg is, moet Hunt ook proberen een nucleaire oorlog tussen de twee landen te voorkomen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ja, Mission: Impossible (1996), Mission: Impossible 2 (2000) en Mission: Impossible III (2006) waren degelijke actiefilms, geregisseerd door de grootheden Brian De Palma, John Woo en J.J. Abrams, maar met Ghost Protocol kreeg de filmreeks een enorme kwaliteitsboost die werd doorgezet met Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) en Mission: Impossible - Fallout (2018). Zoals altijd deed Cruise in Ghost Protocol veel van zijn stunts zelf, wat spectaculaire beelden oplevert - maar hij blijft natuurlijk ook een uitstekende acteur.

Cast
Naast Tom Cruise (Mission: Impossible - Fallout) en Jeremy Renner (Avengers: Endgame) zijn ook Simon Pegg (Ready Player One) en Paula Patton (2 Guns) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Brad Bird (The Incredibles).

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op woensdag 1 september om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 132 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actietopper Mission: Impossible - Ghost Protocol woensdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier