Fantastische actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol donderdag op op RTL 7

Fantastische actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol donderdag op op RTL 7
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

De Mission: Impossible-filmreeks begon in 1996 en kende een ietwat moeizame start (in ieder geval qua kwaliteit; de opbrengsten waren altijd al een succes), maar de laatste jaren werden er een paar fenomenale nieuwe hoofdstukken aan toegevoegd, zoals Mission: Impossible - Ghost Protocol. De film is donderdag te zien op RTL 7 en je kunt Mission: Impossible - Ghost Protocol streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
Tom Cruise kruipt opnieuw in de rol van geheim agent Ethan Hunt. Dit keer moeten hij en zijn teamleden zich verantwoorden voor een fatale explosie in het Kremlin, waar ze middenin een geheime missie zaten. Hunt weet dat hij en zijn team onschuldig zijn en wil dat koste wat kost bewijzen, maar hij wordt op de hielen gezeten door de Amerikaanse en de Russische autoriteiten. Alsof dat nog niet genoeg is, moet Hunt ook proberen een nucleaire oorlog tussen de twee landen te voorkomen.

Kwaliteitsboost
Ja, Mission: Impossible (1996), Mission: Impossible 2 (2000) en Mission: Impossible III (2006) waren degelijke actiefilms, geregisseerd door de grootheden Brian De Palma, John Woo en J.J. Abrams, maar met Ghost Protocol kreeg de filmreeks een enorme kwaliteitsboost die werd doorgezet met Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) en Mission: Impossible - Fallout (2018). Zoals altijd deed Cruise in Ghost Protocol veel van zijn stunts zelf, wat spectaculaire beelden oplevert - maar hij blijft natuurlijk ook een uitstekende acteur.

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op donderdag 18 juni om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fantastische actiefilm Mission: Impossible - Ghost Protocol donderdag op op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV