Tweede Potter-film Harry Potter and the Chamber of Secrets maandag te zien op Net5

Tweede Potter-film Harry Potter and the Chamber of Secrets maandag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De Harry Potter-filmreeks is de komende weken elke maandag om 20.30 uur te zien op Net5. Het tweede deel, Harry Potter and the Chamber of Secrets, mag door Gids.tv dan wel verkozen zijn tot minst goede Potter-film, er valt nog steeds heel veel te genieten. Je kunt Harry Potter and the Chamber of Secrets streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Vlak voor zijn tweede schooljaar krijgt Harry Potter (gespeeld door Daniel Radcliffe) bezoek van de huis-elf Dobby, die hem waarschuwt niet terug te keren naar de toverschool Zweinstein. Er zullen dit jaar namelijk vreselijke dingen gebeuren. Na de nodige obstakels te hebben overwonnen keert Harry toch terug op de door hem zo geliefde school, en Dobby blijkt geen woord te veel te hebben gezegd: het ene na het andere Dreuzelkind raakt op mysterieuze wijze Versteend, en er verschijnen bloederige boodschappen op de muur...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Ook de tweede Potter-film is weer magisch mooi, met prachtige sets (Zweinstein blijft een plaatje) en indrukwekkende special effects (vooral tijdens de bloedstollende climax). Het tweede deel blijft echter, net als deel één, heel erg trouw aan het boek - en dat had wel iets minder gemogen. Niettemin valt er genoeg te genieten: het verhaal blijft ontzettend goed, en natuurlijk is er weer een keur aan Britse topacteurs en -actrices te zien in de film. Kenneth Branagh, die de rol van Gladianus Smalhart speelt, verdient een speciale vermelding voor zijn zelfingenomen, hilarische vertolking.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Now You See Me 2), Rupert Grint (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Kenneth Branagh (Tenet), Robbie Coltrane (Great Expectations) en Jason Isaacs (The Death of Stalin) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Chris Columbus (Home Alone).

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op maandag 19 oktober om 20.30 uur te zien op Net5.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede Potter-film Harry Potter and the Chamber of Secrets maandag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier