Vanavond op tv: laatste aflevering Beste Zangers en start Below the Surface

Vanavond op tv: laatste aflevering Beste Zangers en start Below the Surface
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 12 oktober

Kijktip :

Vanavond is alweer de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers te zien. Op NPO3 start het tweede seizoen van de Deense serie Below the Surface en de driedelige documentaireserie 30 jaar Dutch Dance beleeft haar première. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 12 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Below the Surface seizoen 2

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Deense thrillerserie Below the Surface elke zaterdag met dubbele afleveringen om 20:25 uur te zien op NPO 3.

Werk
Philip Nørgaard heeft zijn werk voor de antiterreureenheid aan het begin van dit nieuwe seizoen op een laag pitje gezet.

Syrië-strijdster
Als een jonge Syrië-strijdster na haar terugkeer in Denemarken belangrijke informatie aan hem doorspeelt, kan hij niet anders dan op onderzoek uitgaan.

Klopjacht
Al snel blijkt dat het leven van vele Deense burgers op het spel staat en begint er een klopjacht op een terroristische groepering.


Nieuw: NCIS New Orleans seizoen 6

NET 5
NET 5
20:30 uur

Vanavond start het nieuwste, zesde seizoen, van de Amerikaanse misdaadserie NCIS: New Orleans. De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:30 uur te zien op Net5, een paar weken na de première op de Amerikaanse televisie.

Marine
In NCIS: New Orleans onderzoekt special agent Dwayne Pride samen met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden die verband houden met de marine van New Orleans.

Geschorst
Pride moet zijn vakantie aan het begin van het nieuwe seizoen onderbreken wanneer Hannah wordt geschorst wegens het verbreken van het protocol tijdens een gezamenlijk onderzoek met de FBI.


Beste Zangers: duetten-aflevering

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

In de laatste aflevering van Beste Zangers, dat afgelopen woensdag de Televizier-Ring niet won, zingen de deelnemers van dit jaar met elkaar, in duetten.

Rolf en Samantha
Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Dit resulteert in zeven prachtige duetten. Zo zingen Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk het prachtige duet 'No me Ames'.

Henk en Floor
Het gaat letterlijk spoken op het Spaanse eiland als Henk Poort afsluit met Floor Jansen met 'Phantom of the Opera'.Nieuw: Dr. Bull seizoen 4

NET 5
NET 5
21:25 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Dr. Bull elke zaterdag om 21:25 uur te zien op Net5. De afleveringen worden binnen een paar weken na de tv-première in de Verenigde Staten uitgezonden.

Psycholoog
Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten.

Moeilijke tijd
Het team wordt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen geconfronteerd met een moeilijke tijd in de rechtbank terwijl ze een verdediging opzetten voor een jonge barman die terecht staat wegens onvrijwillige doodslag.


Start: 30 jaar Dutch Dance

NPO 3
NPO 3
22:45 uur

In de driedelige documentaire 30 jaar Dutch Dance vertellen tientallen hoofdrolspelers van drie decennia dance gezamenlijk het verhaal, ondersteund met uniek archiefmateriaal. De komende zaterdagen wordt de docu van een jaar geleden herhaald op NPO 3, steeds om 22:40 uur.

Feesten
Van extravagante RoXY-feesten tot DJ Tiësto die eind jaren 90 zijn eerste tracks maakt op zijn zolderkamer. Het komt in dit drieluik allemaal aan bod.

Pioniersjaren
Het eerste deel gaat over de pioniersjaren: van de kennismaking met het nieuwe fenomeen house in clubs tot de eerste illegale raves in verlaten loodsen en tunnels en van de invloed van de nieuwe partydrug xtc tot de eerste grote hits.

Dj's
Met onder anderen Eddy de Clercq, Paul Elstak, DJ Marcello, Joost van Bellen, DJ Dimitri en Lady Aida.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Beste Zangers en start Below the Surface of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV