Netflix-recensie: Fractured met Sam Worthington tussen realiteit en paranoia

Netflix-recensie: Fractured met Sam Worthington tussen realiteit en paranoia
Een complete nachtmerrie voor ouders

Film :

Vanaf vrijdag 11 oktober is de nieuwe film Fractured te zien op Netflix. Regisseur Brad Anderson wist in de film The Machinist de graadmagere Christian Bale al tot waanzinnige acteerprestaties te drijven. Nu krijgt Avatar-acteur Sam Worthington diezelfde behandeling in een film die voor iedere ouder als een hel moet aanvoelen. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Fractured.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Gele sjaal met bloed?
Ray Monroe, zijn vrouw Joanne en hun dochter Peri zijn bezig met een lange reis naar familie. Onderweg verandert hun leven compleet wanneer Peri gewond raakt in een ongeluk en ze in het ziekenhuis belandt. Het personeel van het ziekenhuis is namelijk op zijn zachtst gezegd… vreemd. Wanneer Peri doorverwezen wordt voor verdere tests, verdwijnen moeder en dochter compleet. En deze nachtmerrie is dan nog lang niet over...

Sam Worthington, Lily Rabe en Lucy Capri in de film 'Fractured'

Beoordeling van Gids.tv
Een goede thriller op zijn tijd is best lekker en dan mag Fractured er zeker zijn. Deze productie past goed bij de herfst, waar donkere grijstinten je meeslepen in een donkere verhaal waar niets is wat het lijkt. Let op de vele details die stukje bij beetje prijs geven wat er echt aan de hand is. Door een prima cast wordt de spanning alleen maar groter waar de paniek meerdere malen toeslaat. Na de matige Netflix-film The Titan is acteur Sam Worthington helemaal terug. Een mooi aantal van drie sterren voor dit gestoorde ziekenhuis.

Cast
Naast Sam Worthington (Avatar) en Lily Rabe (Vice) is ook Lucy Capri (Fractured) en Stephen Tobolowsky (Single White Female) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Brad Anderson (The Call).

Fractured is vanaf 11 oktober 2019 te zien op Netflix. Genre: thriller. Tijdsduur: 100 minuten. IMDb-score 6,2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Netflix-recensie: Fractured met Sam Worthington tussen realiteit en paranoia of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen