Film Update: trailers Onward en Jungle Cruise, filmnieuws en recensies

Film Update: trailers Onward en Jungle Cruise, filmnieuws en recensies
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Film :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Trailers


De beroemde CW-serie Riverdale heeft een vierde seizoen. Dit was al bekend, maar nu is er ook een eerste trailer. Vanaf nu is de serie te bekijken op Netflix.


Tell Me Who I Am is een indrukwekkende documentaire over Alex Lewis, die op zijn 18e aan geheugenverlies leed. Hier zie je de trailer, de docu is vanaf 18 oktober te zien op Netflix.


Earthquake Bird is een psychologische thriller die zich eind jaren ’80 afspeelt in Tokyo. Lucy Fly is een expat die een heftig verleden met zich meedraagt


Vanaf nu is de thriller Fractured te zien op Netflix. Het verhaal gaat over Ray Monroe en zijn vrouw Joanne die hun dochter naar de afdeling spoedeisende hulp van een nabijgelegen ziekenhuis brengen, nadat ze tijdens een ongeluk gewond is geraakt.


In een wereld waarin elfen, eenhoorns en trollen het voor het zeggen hebben, leeft Ian (Tom Holland) met zijn moeder (Julia Lewis-Dreyfus) en zijn luidruchtige broer Barley (Chris Pratt). Voor zijn verjaardag krijgt Ian van zijn overleden vader een mysterieuze toverstaf, waarmee hij zijn vader weer tot leven kan wekken. Pixar-film Onward is vanaf 4 maart 2020 in de bioscoop.


In Jungle Cruise gaat de avontuurlijke en rijke wetenschapper Lily (Emily Blunt) op ontdekkingstocht door de jungle. Dit doet zij aan boord van het schuitje van schipper Frank (Dwayne 'The Rock' Johnson). Lily en haar broer McGregor (Jack Whitehall) zijn op zoek naar 'The Tree of Life', een boom met helende krachten!

Geruchten en nieuws

Niet zo gek veel deze week:

  • Een paar nieuwe delen concept art van de nieuwe Marvel-film Black Widow is deze week gelekt. Zie hieronder bijvoorbeeld de Taskmaster.
  • John Wick krijgt een spin-off: The Ballerina.
  • Robert Forster, bekend uit o.a. Jackie Brown, is op 86-jarige leeftijd overleden.

Filmrecensies

  • Gemini Man (Ang Lee, Will Smith) krijgt twee sterren.
  • De Belofte van Pisa (Norbert ter Hall, Shihane el-Hamus) krijft drie sterren.
  • El Camino: A Breaking Bad Movie (Aaron Paul) krijgt vier sterren.
  • Fractured (Sam Worthington) krijgt drie sterren.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV