Meer gênante situaties in nieuwe serie Soof

Meer gênante situaties in nieuwe serie Soof
Acteurs blij met de serie

Nieuws

Vanaf zaterdag start de serie Soof: Een nieuw begin op Videoland. De serie gaat verder waar de tweede speelfilm Soof 2 is geëindigd zoals je al eerder kon lezen op GiDS.tv. De acteurs zien na het maken van twee films grote voordelen in de serie. ‘’In de serie kun je méér gênante situaties spelen, dat is heel leuk’’, zegt Fedja van Huêt tegen RTL Nieuws.

‘’Het aardige van de serie is dat er meer personages zijn en meer verhaallijnen. Daardoor krijg je meer ruimte’’, vertelt Anneke Blok, die haar karakter van moeder Hansje verliefd ziet worden op Gerrit, een rol van Dick van den Toorn. ‘’Een serie na een film is heerlijk. Ik vind dit wel goed eigenlijk. Eerst heb je compacte films en mensen kennen de personages. In de serie kunnen er gemakkelijk personages bij’’, somt Blok de voordelen op.

Gênante situaties
Hoofdrolspeler Fedja van Huêt ziet ook wel de pluspunten van een serie na een film in plaats van andersom, wat gebruikelijk is. ‘’Je hebt meer mogelijkheden, meer tijd met langere verhaallijnen. In een film dien je alles te vertellen in anderhalf uur’’, zegt Fedja. “In de serie kun je méér gênante situaties spelen, dat is heel leuk.

‘’Wat fijn is van de serie is dat er heel veel nieuwe personages bij komen, dat is voor ons acteurs inspirerend’’, vindt Fedja. ‘’Daar krijgen we nieuwe energie van. Ik denk dat de relatie van mijn personage Kasper met Soof uitermate geschikt is voor een serie. Ze komen nu in een andere levensfase en de kinderen ook. Met zo’n gezinssituatie kun je nog heel veel verzinnen.

In 2013 verscheen de eerste film Soof in de bioscopen. Na twee films en de opnames van een serie hebben Videoland en RTL al een tweede seizoen besteld. De serie Soof: Een Nieuw Begin is vanaf 24 november te zien bij Videoland.

Tags: justitie, film, bioscoop, acteur, actrice, videoland, trailer, officier van justitie, officier, serie, relatie, opnames, energie, kinderen, soof, anneke blok, dick van den toorn, fedja van huet, lies visschedijk, moeder, karakter, personage, rtl nieuws

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »