Bibian Mentel deze week te zien in Sterren op het doek

Bibian Mentel deze week te zien in Sterren op het doek
Paralympisch snowboarder heeft veel tegenslagen gekend

Kijktip :

In de zevende aflevering van Sterren op het doek is paralympisch snowboarder Bibian Mentel te gast. De tweevoudig Paralympisch kampioene heeft maar liefst negen keer kanker gehad, maar wist de ziekte elke keer te overwinnen.

Amputatie
Door haar ziekte werd begin deze eeuw besloten om het onderbeen van Mentel te amputeren. Op dat moment was ze al een paar jaar bezig met snowboarden, en vanaf dat moment richtte ze zich volledig op het halen van de Paralympische Spelen. Özcan Akyol praat bij haar thuis met haar over haar enorme gedrevenheid en over de doelen die ze zichzelf stelt.

Controverse
De aflevering van Sterren op het doek komt enkele dagen nadat Mentel het onderwerp is geworden van flink wat controverse. Ze doet met haar rolstoel mee aan Dancing with the Stars, waar ze in eerste instantie op veel sympathie kon rekenen van veel kijkers. Toen ze zaterdagavond ten koste van de - volgens velen - betere Tooske Ragas doorging, was het echter gedaan met die sympathie.De aflevering van Sterren op het doek met Bibian Mentel is op dinsdag 15 oktober om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel deze week te zien in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV