Je zal het maar hebben vanaf dinsdag weer te zien op NPO 3

Je zal het maar hebben vanaf dinsdag weer te zien op NPO 3
Jurre Geluk bezoekt jongeren met zeldzame aandoening of ziekte

Kijktip :

Op dinsdag 15 oktober gaat het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben van start op NPO 3, waarin Jurre Geluk opnieuw de taak van presentator op zich neemt. Hij gaat langs bij een aantal jongeren, die lijden aan een zeldzame aandoening of ziekte.

Woningbrand
Hoe is het om te leven met een bijzondere aandoening of ziekte, waardoor de jongeren de regie over hun leven niet in handen hebben? We horen het in de eerste aflevering van de 26-jarige Danny, die als vierjarig jongetje ernstige verwondingen opliep bij een woningbrand. Zijn uiterlijk is hierdoor flink aangetast, en dat zorgde voor veel problemen tijdens zijn puberteit. Nu heeft hij echter een baan en een leuke vriendin gevonden.

Liters botox
Jurre gaat ook langs bij Leonie, een jonge vrouw van 21 jaar. Zij lijdt aan het zeer zeldzame Freeman Sheldon Syndroom, wat meerdere gevolgen heeft voor haar lichaam. Zo is ze slechts 1,35 meter lang en heeft ze een longinhoud van maar veertig procent. Maar dat is niet alles: door haar aandoening staan de spieren in het gezicht van Leonie zó strak, dat het lijkt alsof ze liters botox heeft ingespoten.

Het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben is vanaf dinsdag 15 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Je zal het maar hebben terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Je zal het maar hebben vanaf dinsdag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV