Geweldige actiefilm Mission: Impossible - Rogue Nation zie je vanavond op RTL 7

Geweldige actiefilm Mission: Impossible - Rogue Nation zie je vanavond op RTL 7
Fantastisch nieuw avontuur van Ethan Hunt

Kijktip :

RTL 7 zendt deze week meerdere Tom Cruise-films uit, maar één van de beste is wel Mission: Impossible - Rogue Nation. Het is één van de beste films uit de reeks, en een logisch vervolg van de kwaliteitsimpuls die de films kregen met Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Het verhaal
Geheim agent Ethan Hunt (gespeeld door Cruise) ontdekt dat er een gevaarlijk zenuwgas wordt verkocht aan Tsjetsjeense terroristen en is daarom vastbesloten om het bestaan van The Syndicate te bewijzen. De CIA is namelijk van mening dat deze criminele organisatie met goed opgeleide special agents niet bestaat. The Syndicate pleegt bovendien terroristische aanslagen wereldwijd, en daarom zet Hunt alles op alles om ze te bestrijden. Daarmee brengt hij zichzelf en een aantal collega's echter wel in levensgevaar.

Spektakel
Rogue Nation biedt de kijker wat we inmiddels gewend zijn van de Mission: Impossible-reeks: spektakel. Meer en meer ontpopt Ethan Hunt zich tot dé rol uit de carrière van topacteur Cruise, vooral omdat hij de meeste stunts zelf uitvoert. In deze film overtreft Cruise zichzelf in dat opzicht: beroemd is de scène waarin hij aan de buitenkant van een vliegtuig hangt. Opnieuw is het echter ook genieten van de fijne bijrollen van onder anderen Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames en Alec Baldwin.

De film Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 15 oktober om 20.30 uur te zien op RTL 7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Geweldige actiefilm Mission: Impossible - Rogue Nation zie je vanavond op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV