Kefah Allush wint Sonja Barend Award 2019

Kefah Allush wint Sonja Barend Award 2019
Voor gesprek met Peter van Uhm in De kist

Nieuws :

Kefah Allush heeft de Sonja Barend Award 2019 gewonnen, voor een gesprek met voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm. Dit gesprek werd gevoerd in het programma De kist, waarin Allush spreekt over leven en dood met zijn gasten.

Overleden zoon
Het programma kan leiden tot pijnlijke, maar ook hele mooie situaties. Voor het gesprek met Van Uhm balanceerde Allush op het randje, want hij komt steevast met een auto en een doodskist aan bij het gesprek. Met Van Uhm ging hij in gesprek over onder meer de dood van diens zoon Dennis, die tijdens een missie in Afghanistan overleed.

Marokko
Allush was niet aanwezig in de uitzending bij De wereld draait door om de prijs in ontvangst te nemen, want hij zat in Casablanca (Marokko). Wel werd er live met hem gebeld, en de presentator zei dat de prijs voor 99 procent op het conto komt van Van Uhm, die de prijs dan ook ontving van Sonja Barend. Van Uhm vertelde in de uitzending dat hij in eerste instantie niet wilde deelnemen aan het programma.

Bekijk hier het interview van Kefah Allush met Peter van Uhm in De kist.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kefah Allush wint Sonja Barend Award 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV