Nieuwe realityserie Misdaad Advocaten begint woensdag op Net 5

Nieuwe realityserie Misdaad Advocaten begint woensdag op Net 5
Het werk van zes vrouwelijke strafpleiters

Kijktip :

De nieuwe creatief directeuren Jildou van der Bijl en Linda de Mol zijn druk bezig met het opzetten van Net 5 als dé vrouwenzender van Nederland. Eén van de nieuwe programma's van het duo begint morgen (woensdag 16 oktober): de realityserie Misdaad Advocaten.

Meedogenloze wereld
De zes vrouwen die gevolgd worden staan midden in de meedogenloze wereld van de zware misdaad. De strafrechtadvocaten krijgen de gruwelijkste zaken voorgeschoteld: complexe drugshandeltransporten, gesprekken met pedofielen en verkrachters, gruwelijke moorden en omvangrijke mensenhandelzaken zijn de "normaalste zaak van de wereld" voor deze vrouwen.

Privéleven
Voor veel Nederlanders is de wereld van het strafrecht een mysterieuze omgeving, maar de zes vrouwen in Misdaad Advocaten geven een inkijkje in hun leven: van bezoekjes aan de gevangenis, de rechtbank en de tbs-kliniek tot hun privéleven, dat ook constant om hun aandacht vraagt. Ook geven de vrouwen antwoord op vele vragen: wat voor cliënten hebben ze, en speelt het feit dat ze een vrouw zijn nog een rol in hun werk?

De advocaten
De zes strafrechtadvocaten die in de serie gevolgd worden zijn:

  • Amanda (34)
  • Clarice (41)
  • Feride (31)
  • Maartje (40)
  • Sammy (30)
  • Thirza (31)

De nieuwe realityserie Misdaad Advocaten is vanaf woensdag 16 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Misdaad Advocaten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Misdaad Advocaten begint woensdag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen