Vanavond op tv: start nieuwe programma's It's a Man's World en De Sleutel en meer

Vanavond op tv: start nieuwe programma's It's a Man's World en De Sleutel en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 oktober

Kijktip :

Opnieuw heeft het nieuwe tv-seizoen een paar nieuwe programma's voor de kijker in petto vanavond, waaronder het spraakmakende It's a Man's World en het nieuwe De Sleutel van Beau van Erven Dorens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 15 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sterren op het doek: Bibian Mentel

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Sterren op het doek lijkt in de loop van het seizoen alleen maar populairder te worden. Vorige week dinsdag (8 oktober) keken er zelfs 963.000 mensen naar de aflevering met Maarten van Rossem. Deze week is tweevoudig Paralympisch kampioene Bibian Mentel te gast. Zij kreeg tot negen keer toe te maken met kanker, maar wist het telkens te overwinnen, en behaalde gouden plakken met haar snowboardkunsten. Ze voert een openhartig gesprek met Özcan Akyol.


Nieuw: It's a Man's World

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

BNNVARA zendt vanaf vanavond het nieuwe, spraakmakende programma It's a Man's World uit op NPO 3. Hierin worden de rollenpatronen van mannen en vrouwen volledig op zijn kop gezet, waarmee de vooroordelen over de beide seksen extra benadrukt worden. Veertien deelnemers krijgen van presentatrice Sophie Hilbrand allerlei opdrachten, die zo zijn gemanipuleerd dat de vrouwen alles winnen. Zij mogen vervolgens regels opleggen aan de mannen.


Terug: Verslaafd!

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Het nieuwe seizoen van Verslaafd!, dat vanaf vanavond te zien is op RTL 4, krijgt twee presentatoren: Peter van der Vorst (die minder tijd heeft vanwege zijn nieuwe functie als RTL-baas) en Ewout Genemans. Samen met interventionist Maarten Dammers gaan zij langs bij verslaafden van wie de familie het programma als laatste redmiddel ziet. In de eerste aflevering gaat over vader Frank, die een zware alcohol- en speedverslaving heeft.


Terug: Je zal het maar hebben

NPO 3
NPO 3
21:25 uur

Nóg een programma dat aan een nieuw seizoen begint vanavond: Je zal het maar hebben. Jurre Geluk bezoekt jongeren met een zeldzame aandoening of ziekte en voert openhartige gesprekken met ze over de wijze waarop dit impact heeft op hun levens. In de eerste aflevering zijn dat Danny (26), die op vierjarige leeftijd ernstige brandwonden opliep tijdens een woningbrand, en Leonie (21), die lijdt aan het zeer zeldzame Freeman Sheldon Syndroom.


Nieuw: De Sleutel

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

Beau van Erven Dorens begint vanavond aan zijn nieuwe programma De Sleutel, dat een logische opvolger lijkt van The Amsterdam Project en Het Rotterdam Project. Hij zal opnieuw een aantal daklozen te hulp schieten, die onder een brug en zonder kans op een uitkering leven. Zij krijgen van Beau en zijn team van experts de sleutel van een eigen woning, waarmee ze de kans krijgen op een nieuw leven. Dit schept echter ook verplichtingen en geeft verantwoordelijkheid.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start nieuwe programma's It's a Man's World en De Sleutel en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV