Spannende thriller Jack Reacher zaterdag te zien op RTL 7

Spannende thriller Jack Reacher zaterdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

De Tom Cruise-week van RTL 7 gaat zaterdag verder met opnieuw een spannende actiethriller. Na de nodige Mission: Impossible-films is het nu tijd voor de voormalige soldaat Jack Reacher om te schitteren. Niet iedereen was overigens even blij met deze rol van Cruise; daarover later meer. Je kunt Jack Reacher streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Eerst even de plot van deze film. Die begint direct zenuwslopend: tijdens spitsuur in de stad Pittsburgh lost een schutter zes schoten, die aan vijf mensen het leven kosten. De politie heeft al snel een verdachte in hechtenis genomen, maar de zaak wordt gecompliceerder als deze man koste wat kost wil spreken met de voormalige soldaat Jack Reacher (gespeeld door Cruise). Die zwerft door de Verenigde Staten om het onrecht te bestrijden, en hij is nu net een specialist in onvindbaar zijn. Kan deze mysterieuze zaak worden opgelost?

Lengte
Dan nu de reden waarom niet iedereen blij was met de keuze voor Tom Cruise als Jack Reacher. De film is gebaseerd op één van de vele misdaadboeken van Lee Child over het personage. In die boeken is Jack Reacher een 1,96 meter lange, blonde en ruim 110 kilo zware krachtpatser. En Cruise? Dat is maar een klein, licht mannetje van 1,70 meter met zwart haar. Na het zien van de film krabbelden veel van de fans echter terug: het was een prima eindproduct geworden, waarin Cruise het personage met respect behandelt. Kijken dus!

Jack Reacher (2012) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zaterdag 20 juni om 20.00 uur te zien op RTL 7.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spannende thriller Jack Reacher zaterdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV