Docuserie De toekomst is fantastisch begint donderdag op NPO 3

Docuserie De toekomst is fantastisch begint donderdag op NPO 3
Hoe ziet ons leven er in de toekomst uit?

Kijktip :

Vanavond donderdag 17 oktober is de bijzondere documentaireserie De toekomst is fantastisch te zien op NPO 3. In deze unieke combinatie van feit en fictie wordt een beeld geschetst van ons mogelijke leven in het jaar 2039.

Conflicten en dilemma's
De serie komt met fictieve scènes over hoe we vermoedelijk leven in 2039, maar die scènes worden gestaafd door gesprekken met wetenschappers en denkers. Zij vertellen over de ethische conflicten en dilemma's waar de mensheid in de toekomst mee te maken zal krijgen als gevolg van technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen. De presentatie is in handen van Marijn Frank en Tim den Besten.

Voortplanting
Het thema van de eerste aflevering is voortplanting. Hoe zal die zich ontwikkelen in de komende jaren? Het vermoeden is dat er in de komende jaren veel baby's worden geboren na een zwangerschap in een kunstmatige baarmoeder. Verder wordt 'de biologische klok' een verschijnsel uit het verleden en zal de 'designerbaby' een feit worden.

De zesdelige serie De toekomst is fantastisch is vanaf donderdag 17 oktober wekelijks om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De toekomst is fantastisch terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docuserie De toekomst is fantastisch begint donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV