Inspector Banks seizoen 4 gaat donderdag van start op NPO 1

Inspector Banks seizoen 4 gaat donderdag van start op NPO 1
Moord en verdwijning

Kijktip :

Vanaf donderdag 17 oktober is het driedelige vierde seizoen van Inspector Banks (ook wel bekend als DCI Banks) te zien op NPO 1. De inspecteur (gespeeld door Stephen Tompkinson) heeft het dit seizoen niet makkelijk: hij krijgt opnieuw een moordzaak voorgeschoteld.

Rouw
Banks zit aan het begin van het seizoen nog middenin een rouwperiode, want hij heeft het moeilijk met het plotse overlijden van zijn moeder. De plicht roept echter, want er duikt een nieuwe moordzaak op: een Estse vrouw wordt dood gevonden, en haar drugsverslaafde zus is spoorloos verdwenen. Alle sporen leiden al snel naar een autistische jongen, die kort daarna overlijdt door brandstichting.

Onderwereld
Het team van Banks tast in het duister, maar zijn collega Helen (Caroline Catz) vermoedt dat de werkelijke dader een lokale zakenman is, die probeert de schuld van zich af te schuiven. Wanneer Banks en zijn team verder graven in de zaak, belanden ze in een donkere onderwereld, die een klein stadje in zijn greep houdt, waarbij de nodige mensenrechten worden geschonden.

Het vierde seizoen van Inspector Banks is vanaf donderdag 17 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Inspector Banks terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Inspector Banks seizoen 4 gaat donderdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV