Documentaire Mijn Dochter De Vlogger nu online te zien, morgen op tv

Documentaire Mijn Dochter De Vlogger nu online te zien, morgen op tv
Docu over jonge influencers krijgt kritiek wegens ‘pushende’ vader

Kijktip :

De veelbesproken documentaire Mijn Dochter De Vlogger is vanaf vandaag online te zien. In deze docu worden drie ouders van jonge YouTubers gevolgd, die nauw betrokken zijn bij het opzetten van de influencer-carrière van hun kroost.

Kleine content creators
Kinderen zijn soms al fulltime bezig met het creëren van video’s en andere online content. Daarbij bezoeken ze events en doen ze onderzoek om te kijken hoe ze meer volgers kunnen trekken. In Mijn Dochter De Vlogger is te zien hoe de ouders betrokken zijn bij dit proces, hoe zij alles managen en hoeveel waarde ze hechten aan het aantal views.

Ophef
Gisteren waren de 9-jarige Jaylinn en haar vader Andy bij De Wereld Draait Door te gast om te vertellen over deze documentaire waarin zij worden gevolgd. Een fragment uit Mijn Dochter De Vlogger laat zien hoe Andy aan de keukentafel een stevig gesprek voert met zijn dochter om content te verbeteren en het aantal views te verhogen. Dit fragment zorgt voor heel wat ophef. Tafelheer Özcan Akyol noemde de druk die hij zijn dochter oplegt ‘ongezond’. Ook op social media kreeg de vader veel kritiek te verduren vanwege zijn ‘pushende’ gedrag.

Mijn Dochter De Vlogger is vanaf 16 oktober om 15.00 uur online te zien op NPO3.nl en 17 oktober om 23.25 uur op NPO3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Mijn Dochter De Vlogger nu online te zien, morgen op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV