Peter R. de Vries keert terug bij SBS

Peter R. de Vries keert terug bij SBS
Nieuw programma: De Raadkamer

Nieuws

Peter R. de Vries gaat een studioprogramma maken voor SBS. Hij gaat De Raadkamer presenteren, een actualiteitenprogramma over rechtspraak, misdaad, gevangeniswezen en advocatuur. De Raadkamer zal vanaf half februari bij SBS6 te zien zijn. In het programma behandelt de misdaadjournalist met verschillende experts zaken uit strafrecht en misdaad. Dat werd vanmiddag bekend tijdens de presentatie van Talpa Network van John de Mol.

Peter R. de Vries: „We gaan met een panel praten, waarin de crime de la crime zit met rechters, advocaten, nabestaanden, slachtoffers, misdaadverslaggevers”, waarop hij aanvult: „We hebben het over de actualiteit van de dag.”

Er waren al langer geruchten dat De Vries de overstap van RTL (met RTL Boulevard) naar SBS ging maken: in april zei de misdaadjournalist al met de eigenaar van SBS, John de Mol, gesproken te hebben.

Vanaf 1998 tot 2012 was De Vries ook al werkzaam voor SBS. Hij maakte destijds het succesvolle Peter R. de Vries, misdaadverslaggever.

Vanaf februari 2018 is De Raadkamer te zien op SBS6. Zodra er meer informatie over de uitzenddata of een promo-video is, zie je dat op GiDS.tv.

Tags: presentatie, misdaad, rechters, rechtspraak, gevangeniswezen, talpa, john de mol, strafrecht, sbs6, misdaadjournalist, peter r. de vries, presenteren, talpa network, de raadkamer

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »